İmam Camide AKP Propagandası Yaptı

TAKİP ET

AKP'li eski bakan Faruk Çelik'in Artvin'de ziyaret ettiği caminin imamı, AKP için destek ve oy istedi.

14 Mayıs seçimleri yaklaştıkça camilerde yapılan AKP propagandalarına bir yenisi daha eklendi.  Diyanet-Sen Artvin İl Başkanı olan ve Borçka İlçesinin Borçka Terminal Cami imamı olan Osman Özaydın, eski AKP'li bakan Çelik'in ziyareti ile birlikte cemaatten AKP'ye oy istedi.

İmam Osman Özaydın, eski bakan ve AKP Milletvekili Adayı Faruk Çelik'i, ‘‘'One minute diyerek Avrupa'nın Amerika'nın yüzüne tokat indiren, Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın yol arkadaşı, içimizden biri ilimizin evladı Faruk Çelik”  ifadeleri ile cemaate tanıttı.

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan ise görüntüleri paylaşarak, “Dini siyasete alet ediyorlar”  eleştirisinde bulundu.

''15 Mayıs'tan Sonra Meclis Kürsülerinde...''

İmam Özaydın konuşmasında, “İnşallah cami kürsülerinde konuştuğu gibi inşallah 15 Mayıs'tan sonra Meclis kürsülerinde konuşturacağız. Dünya beşten büyük diyen ‘one minute' diyerek Avrupa'nın Amerika'nın yüzüne tokat indiren, Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın başından beri yol arkadaşı, omuz veren, asla onu terk etmeyen, en zor zamanlarında yanında olan içimizden biri ilimizin evladı, adaylığından memnun olduğumuz Faruk Çelik”  ifadelerini kullanarak Faruk Çelik'e ve AKP'ye oy istedi.

 

cami faruk çelik eski bakan akp seçim artvin borçka artvin borçka camide akp propagandası imam oy istedi akpli imam