İmamoğlu AKP Grubunun Kabul Ettiği 5 'Tahsis' Dosyasını Veto Etti

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AKP grubunun oy çokluğu ile kabul ettiği 5 dosyayı veto etti. Dosyalar arasında 25 yıllığına Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis edilen Sütlüce'deki parkın olduğu öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'nun bir kez daha görüşülmek üzere İBB Meclisi'ne geri gönderdiği dosyalar İBB Meclisi'nin eylül ayı toplantılarının gündemine alındı. AKP grubunun oy çokluğu ile kabul ettiği  ve İmamoğlu'nun veto ettiği 5 dosya arasında 25 yıllığına Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis edilen Sütlüce'deki parkın da olduğu öğrenildi.

Veto edilen bir diğer dosya ise Başakşehir Sular Vadisi park alanında bulunan tuvalet, giriş takları, amfi tiyatro, nikah salonu, kadın aktive merkezi ve sosyal tesislerinin 10 yıl süre ile Başakşehir Belediyesi’ne tahsisi.

Ayrıca Beyoğlu Örnektepe Mahallesi’nde bulunan ve mülkiyeti İBB’de bulunan taşınmazın 25 yıllığına Milli Eğitim Bakanlığı’na oy çokluğu ile tahsis edildiği dosya da İmamoğlu tarafından veto edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu veto etti akplilerin dsoyalarını veto etti rant sahipleri zor durumda 25 yıllığına Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis edilen Sütlüce'deki park imamaoğlu akpnin kabul ettiği dos