İmamoğlu, Akşener'i Hedef Alan Provokasyona Tepki Gösterdi

TAKİP ET

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Ardahan'da konuştu.

Ardahan Belediyesi'nin kentte yapımı tamamlanan şehirlerarası otobüs terminalinin açılış töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti lideri Akşener'in Yalova'da karşı karşıya kaldığı provokasyona ilişkin konuştu.

"Millet İttifakı'nın değerli ortağı İYİ Parti'nin Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'e ne yazık ki provokasyonlara yelteniyorlar. Meral Akşener'i şehirlerden provokasyonlarla püskürtmeye gayret ediyorlar. Tabii ki Sayın Genel Başkan gereken cevabı her yerde veriyor. 

Akşener'le 'Captagon' Tartışmasına Giren AKP'li Kız, O Anları TikTok'ta Paylaştı

Daha ötesi, akla, hayale gelmeyen kurgu birtakım tasarruflarla rencide etmeye çalışıyorlar. Allah aşkına, daha dün, üzerinden çok zaman geçmedi. Bize yapmadıklarını bırakmadılar. Söylemediklerini bırakmadılar. Her şeyi yaptılar, her şeyi söylediler.

Yahu hiç akıllanmadınız mı? Bir seçimde 13 bin fark yediniz. Bu hataları yaptınız, millet size 800 bin oy fark attı. Tabiri caizse millet size öyle bir ders verdi ki toparlanamadınız. İstanbul'da geçen hafta bu bir avuç insanın sözümona yetkilileri, duyurumuza cevaben bir kampanya başlatmış, adına da 1000 kayıp gün demişler. Ben de şöyle dedim: Bu süre 1000 kayıp gün ama onlara, yani bir avuç insana. Zira bu bir avuç insana akan musluklar kapandı. Çalma çırpma işlerini kapısından sokmayan bir belediye başkanı var. Onun için, vallahi de billahi de 1000 kayıp gün. Ama size size! 16 milyon İstanbulluya değil!" 

ekrem imamoğlu meral akşener hedef alan provokasyona tepki gösterdi captagon ardahan