İmamoğlu: Bu Projeler İktidara Yürüyüşümüzün Kilometre Taşlarıdır

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'i tebrik etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Mersin'de metro temelini atan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'i tebrik ederek, "Bu projeler iktidara yürüyüşümüzün kilometre taşlarıdır. " dedi.

Temel atma töreni daha önce CHP’nin miting yapılmasına izin verilmeyen Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı. Törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldı. 

"Genel Başkanım Sayın @kilicdarogluk ve Sayın @meral_aksener Millet İttifakı belediyelerimiz zor günlerde hem sosyal projeleri hem de metro gibi temel yatırımları hayata geçiriyor. Bu projeler iktidara yürüyüşümüzün kilometre taşlarıdır. Tebrikler @SecerVahap"

 

Genel Başkanım Sayın @kilicdarogluk ve Sayın @meral_aksener

Millet İttifakı belediyelerimiz zor günlerde hem sosyal projeleri hem de metro gibi temel yatırımları hayata geçiriyor. Bu projeler iktidara yürüyüşümüzün kilometre taşlarıdır.

Tebrikler @SecerVahap

ekrem imamoğlu vahap seçer istanbul büyükşehir belediyesi mersin mersin büyükşehir belediyesi metro mersin metro kemal kılıçdaroğlu meral akşener