İmamoğlu, Erdoğan'ı Açılışlara Davet Etti: Zaten 7-8 Ayınız Kaldı, Bu Fırsatı Kaçırmayın

TAKİP ET

İmamoğlu, hafta sonu yaşadığı metro polemiğinin ardından AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, belediye projelerinin açılış törenlerine davet etti.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçen hafta sonu metro konusunda polemik yaşadığı AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, belediye projelerinin açılış törenlerine davet etti.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçilmiş biri olarak kendisinin de Cumhurbaşkanı olduğunu ifade eden İmamoğlu, "Zaten 7-8 ayınız kaldı, bu fırsatı kaçırmayın" diyerek İBB açılışları için Erdoğan'a davette bulundu.

Erdoğan, Pazar günü Kadıköy-Tavşantepe metro hattını Sabiha Gökçen Havalimanı’na bağlayan yeni metro hattı açılışında isim vermeden İBB'yi işaret ederek “Birileri bizim yaptığımız bu raylı sistemleri sahiplenmek istiyor. Bunların kimler olduğunu anlıyorsunuz değil mi?” demişti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Twitter hesabından Erdoğan’ın bu sözlerine yanıt verip açılışı yapılan metronun maliyetinin İBB tarafından karşılandığını belirtmişti.

imamoğlu erdoğan ibb açılışları metro