İmamoğlu: Genel Başkanımla Beni Kavga Ettirecek Bir Allah'ın Kulu Henüz Doğmadı

TAKİP ET

Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında "Genel başkanımla beni kavga ettirecek bir Allah'ın kulu henüz Türkiye topraklarında doğmadı" dedi.

Cumhuriyet'ten Sena Tufan'ın haberine göre Sezen Aksu şarkıları çalınan CHP İstanbul İl Örgütü'nün meclis üyeleri buluşmasında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Parti içinde veya dışında uzlaşamayacağımız kimse olmamalı. Genel başkanımla beni kavga ettirecek bir Allah’ın kulu henüz Türkiye topraklarında doğmadı. İstanbul seçimlerindeki başarımızın arkasında birlik ve beraberlik vardı. ‘Ben değil biz dedik’ şimdi yine, ‘Ben değil biz ve dostlarımız’ diyoruz" ifadelerini kullandı.

"Meclis’teki arkadaş İBB’de 550 terörist var demişti. ‘Bulun, getirin’ diyoruz, ortada kimse yok" diyen İmamoğlu, "Her gün İmamoğu, her gün İBB, her gün İstanbul ile uğraşıyorlar. Ama şunu bilsinler ki ne korkarız ne de pabuç bırakırız" şeklinde konuştu.

İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise yerel seçimlerde gösterilen performansın üzerine çıkmak için geceli gündüzlü çalışacaklarını söyledi.

ekrem imamoğlu kemal kılıçdaroğlu genel başkanımla canan kaftancıoğlu kavga chp