İmamoğlu: İstanbul, 2023'te Kılıçdaroğlu'nun Önderliğinde Kazanmaya Devam Edecek

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Büyükçekmece sahilinin alt ve üst yapısını tamamen yeniledi.

Alt ve üst yapısının tamamen yenilenen Büyükçekmece sahilinin açılışında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kazanmaya alışan İstanbul, çok kıymetli Genel Başkanımızın önderliğinde, altılı masasının güçlü iradesiyle 2023’te de kazanmaya devam edecek" dedi. 
 

İmamoğlu, konuşmasında şunları söyledi:

150 Günde 150 Proje maratonu kapsamında, gün içinde Arnavutköy ve Silivri’de açılışlar yapıp tarımsal destek hizmetleri başlattık. Bugünü de Büyükçekmece’de, Hasan Akgün Başkan’ımızla birlikte, benim güzel yuvamda bitiriyoruz. Burada, Büyükçekmece sahil düzenlemesi çok güzel oldu. Baba Burnu’nda Manda Taşı’na, yani Gürpınar Burnu’na diye tarifledi Hasan Akgün Başkan’ım ama, biz bu işi Güzelce’ye, Kumburgaz sahiline, öbür taraftan Yakuplu’ya kadar götüreceğiz. Burayı sadece Büyükçekmece’nin ya da Beylikdüzü’nün, Esenyurt’un, Çatalca’nın değil, İstanbul’un değil, dünyanın en güzel sahili yapacağız. Göreceksiniz yapacağız bunu. Büyükçekmece-Beylikdüzü kordon boyu gerçekten herkesin gelip görmeye, yaşamaya doyamadığı çok güzel bir alan olacak. Burası, bu iki kilometreyi aşkın kısmı sadece prototipi. Halk plajıyla, yeşil alanıyla, yürüme yollarıyla, bisiklet yollarıyla, tren yoluyla sadece bir prototipi. Burası tam bir sağlık ve mutluluk alanı. Denizin, açık havanın, yeşilin tadının doya doya çıkarılabileceği bir alan. Büyükçekmece adına birçok iş yaptık. Başkan’ımız onları sıraladı. Bunların hepsi, sorumluluğumuz olduğu için yaptığımız işler. Hasan Akgün’le Ekrem İmamoğlu arkadaş olduğu için değil, Ekrem İmamoğlu’yla Hasan Akgün CHP’li olduğu için değil, Millet İttifakı’nın birer belediye başkanı olduğu için de değil. Biz, bu görevin yerine gelmesi adına ve halkımızın hak ettiği hizmet olduğu için yaptık. İddiayla söylüyorum ki İstanbul’un her ilçesine, görevimizin sonunda kişi başına yapılan yatırım noktasında, hepsini birbirine eşit bir biçimde halkımıza sunuyor olacağız. Eşitliğin en güzel örneğini vereceğiz.”

Konuşmasında Büyükçekmece'de neler yapıldığını anlatdan Ekrem İmamoğlu konuşmasının sonunda sahneyi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na devretmeden önce şu ifadeleri kullandı:

"Kazanmaya alışan İstanbul, çok kıymetli Genel Başkanımızın önderliğinde, altılı masasının güçlü iradesiyle 2023’te de kazanmaya devam edecek"

imamoğlu istanbul kılıçdaroğlu büyükçekmece 2023