İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: Kibir En Çok Kime Yakışıyor Kendisi Düşünsün

TAKİP ET

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a ilginç ifadelerle seslendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine yöneltilen "Erdoğan 'Belediye başkanlarında kibir olmaz, benim boyun 1.80 mezarım daha büyük olacak, onlar düşünsün' dedi. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?" şeklindeki soruya şu yanıtı verdi.

"Vallahi kibir bu ülkede en fazla kime yakışıyor onu da kendisi düşünsün ben bilmiyorum, ben en azından üstüme alınmıyorum. Kime yakışıyorsa o düşünsün onu. Ben bilmiyorum kimi kast ettiğini kendisi düşünsün."

Ne Olmuştu?

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin belediye başkanlarına yaptığı konuşmada şunları söylemişti:

"Hazırlığınızı 2024 yerel seçimlere değil, 2023 Haziran seçimlerine göre ayarlamanızı istiyorum. Teşkilatlarımızla belediyelerimizin birlikte çalıştığı yerlerde başarısızlık söz konusu olamaz. Birbirimizin sırtına, başına basarak çalışamayız.

Bir şekilde belediye başkanımız kucaklayıcı olursa teşkilatlarımız da ona uyacaktır. Belediye başkanına kibir yaraşmaz. Biz tevazu sahibi olmaya mecburuz.

Kuluz kul, eninde sonunda gideceğimiz yer toprak. Ben 1.85 boyundayım dolayısıyla mezarım da ona göre büyük olacak, diğerleri düşünsün. Takdiri ilahi neyse o olacak. Onu kimsenin değiştirmeye gücü yetmez."

AKP'li Cumhurbaşkanı Konuştu: Dolar 10,40'a Düştü

recep Tayyip Erdoğan akp ekrem imamoğlu kibir