İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: Sen Gidersen Bu Ülkeye Huzur Gelir Huzur

TAKİP ET

İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Adıyaman'da konuşuyor. Yaptıkları mitinglere her görüşten insanın gelebileceğini belirten İmamoğlu, "Adalet herkes için var" dedi.

İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu Adıyaman'da miting düzenliyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine peş peşe yapılan saldırıların ardından gitmekten vazgeçtiği Kahta'da seçmene seslenen İmamoğlu, adalet vurgusu yaptı. 

İmamoğlu, şunları söyledi:

"Buluşmamıza her siyasi görüşten insan gelebilir. Başımızın üzerinde yeri vardır. Bu memleketin bize emaneti bu devletin ebediyen yaşamasıdır. Haksızlığa hukuksuzluğa karşı duracağız. Ben bilirim yok. Yargı siyasetin silahı olamaz. Yargı adamına göre olmaz. 

Bu iktidarın, bu ülke için yapıp yapabilecekleri bitti. Memlekete zarar veriyorlar. Her şey daha kötüye gider çünkü bu iktidar milletine yüzünü dönmüyor. Bu iktidarla yol yürümüş aklı başında eski bakanları bile ben seninle çalışmam diyor. Hangimiz evlatlarımızı susturabiliriz?

Kayyum atamalarına son vereceğiz. Seçimlere darbe diyecek kadar akılları gitti. Neymiş onlar giderse kaos olurmuş, sen gidersen bu ülkeye huzur gelir. Ekonomiyi düzelteceğiz ve milletimizi ayağa kaldıracağız."

imamoğlu erdoğan Kahta kılıçdaroğlu adıyaman