İmamoğlu'ndan İstanbullulara 'İstanbul Senin' Çağrısı

TAKİP ET

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir video mesaj ile İstanbullulara seslendi.

Bir video mesaj yayımlayarak İstanbullulara seslenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu "Sevgili hemşehrilerim, biliyorsunuz çok yakın bir zaman önce İstanbul Senin uygulamasını hayata geçirdik. İstanbul Senin uygulamasıyla aslında çok fazla şey elde edeceğiz. Yani birbirimizle çok sıkı diyalog kuracağız. Büyükşehir belediyesini ve yaptıklarımızı şeffaf bir biçimde takip edeceğiniz bir mecra olacak.  Konuşacağız orada, sizinle bulaşacağız. Aslında bulunduğunuz mahalleye, semte dair sorular soracağız, cevaplar alacağız. Onun için İstanbul Senin uygulamasını indirmeye davet ediyorum bütün İstanbullu hemşerilerimi" çağrısında bulundu.

İstanbul Senin ve WiFi Hizmeti

İBB'nin bir WiFi hizmeti olduğunu ve bundan 1 milyon vatandaşın faydalandığını belirten İmamoğlu, bu hizmetin artık İstanbul Senin üzerinden kullanılacağını söyledi. "Ve İstanbul Senin hizmetinden faydalanarak bağlandığınızda aslında bazı kazanımlarınız olacak" diyen İmamoğlu, "Örneğin ilk 3 ay boyunca aylık internet kullanım hakkınızda 60 GB olacak. Bu sizin için önemli bir kazanım olacak. Ayrıca kullanım kolaylığı sağlayacaksınız ve cep telefonu üzerinden tek bir tıkla bağlandığınızda o kimliğinizi zaten girmiş olduğunuz için direkt WİFİ hizmetinden faydalanıyor olacaksınız. Dolayısıyla hem İstanbul Senin uygulamasıyla bizimle buluşmak adına hem de WİFİ hizmetimizden daha hızlı faydalanmak için ve de ayrıca ilk kullanım hakkıyla 3 ay boyunca elde edeceğiniz ekstra kullanım boyutuyla sizleri İstanbul Senin uygulamasını indirmeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

ekrem imamoğlu istanbul istanbullulara senin istanbul senin uygulaması aplikasyon application indirme çağrısı wifi hizmeti ibb