İmamoğlu'ndan Meral Akşener'e Sert Yanıt: İstanbul'da İmamoğlu'na Taş Atmak Prim Yapmaya Doğru Gidiyor

TAKİP ET

Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da partisinin seçim afişleri toplanan Meral Akşener'in konuya ilişkin söylemlerine yanıt verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da billboardlardan partisinin afişlerinin toplanmasına ilişkin grup toplantısına konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yanıt verdi.

CHP'li Belediyeler İstanbul, Ankara ve İzmir'de İYİ Parti'nin Afişlerine İzin Vermedi

'İstanbul'da İmamoğlu Üzerinden Taş Atmak Bir Prim Yapmaya Doğru Gidiyor'

İmamoğlu, açıklamasında, "Bizim öyle bir engelleme veya bu tarz bir girişimde bulunmayacağımızı en iyi kendilerini bilirler. Niye yaptığını bilmiyorum böyle bir açıklamayı. Bu işin sadece belediye kısmı yok, firma boyutu da var" dedi.

İmamoğlu ayrıca, "İstanbul'da Ekrem İmamoğlu üzerinden  konuşmak ya da taş atmak bir prim yapmaya doğru gidiyor." ifadelerini kullandı.

'Bizi Sansürlemek İsteyen Beştepe Değil Saraçhane'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuya ilişkin yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullanmıştı:

''Ana muhalefet partisi de meğer bizden çok rahatsızmış Milletimiz için çok doğru şeyler yapıyoruz demektir. Birileri istiyor ki billboards'suz seçim çalışması yapalım. Bizi sansürlemek isteyen Beştepe değil Saraçhane! Yandaş olana da yoldaş olana da mecbur değilsin.'' 

Akşener Suriyeli Caninin Katlettiği Behiye Ediz'i Gündeme Getirdi: Behiye Gibi Birçok Çocuğumuz Tehdit Altında

Ayrıntılar Geliyor...

Ekrem İmamoğlu Meral Akşener İBB Afişler toplatıldı istanbul 31 mart yerel seçimleri