İmamoğlu'ndan Sızdırılan Görüntüler Sonrası İlk Açıklama: 200'e Yakın Toplantı Yaptık

TAKİP ET

İmamoğlu, sızdırılan değişim toplantısıyla ilgili açıklama yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 125 yeni otobüsün sözleşme imza törenine katıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İmamoğlu, sızdırılan değişim toplantısıyla ilgili de konuştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu internette yayınlanan zoom toplantısına dair iddialara yönelik yaptığı açıklamada, "Partimizin mevzuları partililerle konuşulur. Partinin yöneticileri, üyeleri ile, eski - yeni milletvekilleri ile, ilçe, il başkanları ile konuşulur. Bundan daha doğal bir şey yoktur. Bu ve benzeri belki 200'ye yakın toplantımız olmuştur. Bugün bile buna benzer toplantılarımız var. Hiçbir gizli saklı tarafı yok" dedi.

İmamoğlu toplantının videosunun sızdırılmasıyla ilgili de “Onu tabii araştıracağız, bakacağız. Ne olmuş? Nasıl olmuş? Bunu seven kimler var? Partinin içinde mi var? Dışında mı var? Ona da bakacağız. Ama biz partimizle ilgili mevzuları, partimizin yetkilileriyle çekinmeden açık ve seçik kalbimizde ne varsa bir arada bir aile meselesi gibi konuşuyoruz, konuşmaya devam edeceğiz. Oradan sağlıklı kararlar çıkması için de yapılan her işlemi takip edeceğiz” diye konuştu.

 

Ekrem İmamoğlu CHP Değişim