İmamoğlu'ndan Togg Çağrısı: Yollasınlar Hemen

TAKİP ET

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye'nin yerli otomobili Togg için hem şahsen hem kurumsal olarak talepte bulunduklarını ancak cevap alamadıklarını söyledi. İmamoğlu, 'Ben Togg almaya hazırım. Hepsinin yüz katı hava attırırım İstanbul sokaklarında' dedi.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye’nin yerli otomobili Togg için hem şahsen hem kurumsal olarak talepte bulunduklarını ancak cevap alamadıklarını söyledi. İmamoğlu, “Ben Togg almaya hazırım. Hepsinin yüz katı hava attırırım İstanbul sokaklarında” dedi.

‘Kazakistan’a, Azerbaycan’a araba yollamaktansa bizlerin ihtiyaçlarını sağlasınlar’

İmamoğlu, Shiftdelete’in YouTube kanalında katıldığı canlı yayında Togg ile ilgili soruları yanıtladı. İmamoğlu, Togg’dan 100 araç almak istediklerini ancak henüz kendilerine dönüş yapılmadığını belirterek, “Kazakistan’a, Azerbaycan’a araba yollamaktansa bizlerin ihtiyaçlarını sağlasınlar.  Tabii ki onlar da kardeş ülkelerimiz ama bizim ihtiyaçlarımıza cevap versinler. Taksiyi Togg ile üretelim. Makam araçları vs. Togg’a dönelim” diye konuştu.

‘Ben hazırım, yollasınlar hemen’

İmamoğlu, bakanların Togg sürüşlerine de göndermede bulunarak, “Ben Togg almaya hazırım. Yazımız, talebimiz onlarda var. Henüz bize bir şey ulaşmadı. İstanbul’un reklamının önüne ne bakanın sürdüğü araba ne belediye… Hepsinin yüz katı hava attırırım İstanbul sokaklarında. Ben hazırım, yollasınlar hemen” ifadelerini kullandı.

ekrem imamoğlu togg tesla shiftdelete Azerbaycan kazakistan