İmamoğlu: Oylarımızı Böldürmeyeceğiz, Bu İş İlk Turda Bitmeli

TAKİP ET

Bir vatandaş İmamoğlu'ndan ceketini çıkarmasını istedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Bayramiç’te Yıldırım Akbulut Meydanı’nda vatandaşlarla buluştu. İmamoğlu “Bu iş ilk turda bitmeli, sakın oyların bölünmesine izin vermeyin” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu konuşmasında şunları söyledi:

“Mert Başkan’ın ev sahipliğinde güzel açılışları sizlerle beraber yapacağız. Umuyorum güzel bir gün olacak, güzel bir gün yaşanacak. Çünkü bugün aynı zamanda Çanakkale’deyiz. Hem saygıdeğer Genel Başkanımız, 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’yla birlikte olacağız. Kılıçdaroğlu’nun da size selamını getirdim. Diyeceksiniz ki hak hukuk adalet mücadelesi veren Cumhurbaşkanımız var. Onlarla beraber farklı fikirlerde olsalar dahi memleketin bekası için, hukuku, adaleti için bir araya gelmiş millet ittifakı liderleri var, altı parti var. Bakınız size Millet İttifakı’nın gücüyle ilgili o örneğin güçlü şahidi benim. İstanbul’da Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’yla Sayın Meral Akşener yan yana geldiğinde nasıl seçim kazandık herkese gösterdik. Şimdi onu daha da büyüttük.

Allah’ın izniyle bunu başaracağız. Şu mübarek Ramazan'da ettiğimiz dualarımız kabul olur. Kazanacağız. Memlekete bolluk bereket gelecek. Aldatılan yönetim olmayacağız. Birlik olacağız, birlikte olacağız. Bu iş ilk turda bitmeli. Sakın oyları bölünmesine izin vermeyin. Üzümün sapı, onun çöpü, şuyu buyu yok. Detaylara takılmayın, eksikler olabilir. Bu büyük bir demokrasi mücadelesi. Tam istediğiniz gibi her şey olmayabilir ama bu seçim milat. Hep beraber yolda bazı şeyleri düzelteceğiz. Oyları böldürtmeyeceğiz. Birliğin gücüne hep birlikte oy vereceğiz” 

imamoğlu oylarımızı böldürmeyeceğiz çanakkale bayramiç