İmamoğlu Samsun'da Hüda-Par Videosu İzletti

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ahmet Davutoğlu ve Temel Karamollaoğlu Samsun'da seçmenlere hitap etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ahmet Davutoğlu ve Temel Karamollaoğlu Samsun’da seçmenlere hitap etti.

İmamoğlu, mitingde toplanan kalabalığı görünce sözlerine “19 Mayıs’ı erken kutlayan bir Samsun var” diyerek başladı. Yine özel olarak gençlere seslenen İmamoğlu, “Bu ülkede büyük işler yapmak isteyen herkes gençlere güvenmek, onlara adil fırsatlar yaratmak lazım” derken üniversitelerin baskı altında tutulduğunu, konser ve festivallerin yasaklandığını hatırlatarak gençlerin yaşam tarzına saygı duyulmadığını dile getirdi.

İktidarı gençlerin göndereceğini söyleyen İmamoğlu, "Köşeye sıkıştıklarında düşman yaratma derdindeler. Gençler, 14 Mayıs günü kendilerine gülmeyi, eğlenmeyi unutturan bu iktidarı tıpış tıpış evine yollayacak" dedi.

İktidarın 'devleti çökerttiğini' savunan İmamoğlu, kamuda işe alımlarda yapılan mülakatlarda yaşanan haksızlıklara değinirken "Siz gidince memleket güzelleşecek, bereket gelecek. İnsanın insana saygı duyduğu bir dönem gelecek" diye konuştu. 

"Bizim kayıtlarımız gerçek onlarınki gibi sahte değil" diyen İmamoğlu, Cumhur ortağı mürteci Kürtçü Hüda-Par'a ilişkin bir video izletti. 

Kalabalığa, "14 Mayıs'ı demokrasi bayramına dönüştürün" diye seslenen Ekrem İmamoğlu, her zaman olduğu gibi sözlerini "Her şey çok güzel olacak" ve "Aramızda kalsın, kazanıyoruz" diyerek bitirdi.

Konuşmasının ardından İBB Başkanı'na Samsunspor forması hediye edildi.

imamoğlu hüdapar 14 mayıs samsun