İmamoğlu Yemek Fotoğrafına İlişkin Konuştu: İstanbul'u Kaybetme Hazımsızlığı Öyle Bir Noktaya Geldi Ki

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun dün İstanbul'da yoğun kar yağışı varken yemeğe gittiğine ilişkin paylaşılan fotoğraf gündem olmuştu.

İstanbul'da yaşanan yoğun kar yağışı hayatı felç etti. Şehre giriş çıkışlar bir süre durduruldu, uçuşlar yapılamadı. Okullar 31 Ocak'a kadar tatil edildi.

Şehirde bunlar yaşanırken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yemeğe gittiğine ilişkin ortaya çıkan fotoğrafı gündem olmuştu. 

İmamoğlu o fotoğrafa ilişkin konuştu.

Twitter hesabından paylaşım yapan İmamoğlu, "3 yıldır süren İstanbul’u kaybetme hazımsızlığı öyle bir noktaya geldi ki, 19 saat boyunca sahadan ve AKOM’dan karla mücadeleyi yönetirken, 1 saatlik yemek molam bile konuşulur oldu." ifadelerini kullandı.


"Vurun Abalıya Misali"


"Kar yağışı sadece İstanbul’u değil, tüm ülkeyi olumsuz etkiledi. Ankara-İstanbul karayolu kapandı. Yeni havalimanında ve bağlantı yollarında sıkıntılar hala sürüyor. Ama “vurun abalıya” misali malum medyada varsa yoksa İBB’den bahsediliyor.

3 yıldır süren İstanbul’u kaybetme hazımsızlığı öyle bir noktaya geldi ki, 19 saat boyunca sahadan ve AKOM’dan karla mücadeleyi yönetirken, 1 saatlik yemek molam bile konuşulur oldu.

Bu zamana kadar, devletimiz, ilçe belediyelerimizle koordineli çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Binlerce çalışanımızın emekleri ortadayken, 19 saatlik mesaide, 1 saatlik yemek molamın neden gündem yapılmaya çalışıldığı malumdur. Milletimiz bu hazımsızlığı iyi bilmektedir."

 

ekrem imamoğlu istanbul istanbul büyükşehir belediyesi kar karla mücadele istanbul seçimleri imamoğlu rakı balık imamoğlu yemek fotoğrafı