İmamoğlu'nu Reklama Para Harcamakla Suçlayan AKP'li Belediye Başkanı Göksu YouTube Videosuna Reklam Satın Aldı

TAKİP ET

AKP'li Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde İmamoğlu'na karşı yaptığı anlamsız çıkışlar sebebiyle İmamoğlu tarafından "aklı kıt" olarak nitelendirilmişti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ekrem İmamoğlu'na karşı karalama kampanyası yürütmek amacıyla kullandığı YouTube hesabı üzerinden paylaşım yapan Göksu'nun belediye başkanlığı döneminde en büyük icraatı bu olarak gibi görünüyor.

AKP'li Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, İBB Başkanı İmamoğlu'nu reklam harcaması yaparak israfta bulunmakla itham ettiği videoya YouTube üzerinden reklam satın alarak kendi ifadeleriyle çelişti. Yaptığı işin muhtemelen farkında olmayan Tevfik Göksu'nun videosunun altında "ad" (advert), İngilizce reklam kelimesinin kısaltması bulunuyor.

İddiaları Ekrem İmamoğlu tarafından defalarca yalanlanan Tevfik Göksu'nun sosyal medya konusunda daha iyi danışmanlara ihtiyacı var gibi görünüyor.

Tevfik Göksu Esenler Belediye Başkanı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi İBB Başkanı İBB Başkanı İmamoğlu ekrem imamoğlu istanbul büyükşehir belediyesi