İmamoğlu'nun Teşekkür Tweeti Yardım Kampanyasına Dönüştü

TAKİP ET

İBB Başkanı İmamoğlu'nun sosyal medya hesabı üzerinden ihtiyaç sahipleri için Halk Ekmek'ten yüzlerce ekmek alan bir vatandaşa teşekkür etmesi üzerine birçok sosyal medya kullanıcısı bu paylaşımın altında söz konusu örnek davranışı sürdürdü.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir teşekkür paylaşımı yaparak bugün bir vatandaşın imza attığı örnek davranışı duyurdu.

İmamoğlu, Halk Ekmek Büfesi'ndeki 785 ekmeğin ücretini ödeyerek ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasını sağlayan duyarlı vatandaşa "Beşiktaş Meydanı’ndaki Mobil Halk Ekmek Büfemizdeki tüm ekmekleri satın alarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmasını talep eden hayırsever İstanbullu vatandaşımıza teşekkürler. 785 ekmek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Bu zor günleri dayanışma ve sevgi ile aşacağız" sözleriyle teşekkürlerini iletti.

İBB Başkanı'nın bu paylaşımı üzerine İstanbul'daki birçok yardımsever elini taşın altına koymaya başlayarak örnek davranışı bir yardım kampanyasına dönüştürdü. İmamoğlu'nun paylaşımını yanıtlayan vatandaşların ihtiyaç sahipleri için binlerce ekmek satın almak amacıyla Halk Ekmek ile iletişime geçtiği görüldü.

ekrem imamoğlu halk ekmek yardım kampanyası teşekkür tweeti ibb istanbul büyükşehir belediyesi