IMDb'de Sedat Peker'in Videoları Listelenmeye Başladı: 9,9 Puan

TAKİP ET

Dünyaca ünlü dizi/film sitesi IMDb Sedat Peker'in videolarını sitesine ekledi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in bir süredir yayımladığı ve başta Süleyman Soylu ile Mehmet Ağar olmak üzere pek çok AKP'li isme suçlamalar yönelttiği videolar dünyanın da ilgisini çekiyor.

Dünyanın en popüler film ve dizi veritabanını bulunduran Internet Movie Database'e (IMDb) Sedat Peker'in videolarının tanıtımı eklendi.

"Sedat Peker vs AKP" başlığıyla açılan sayfada, Peker'in bugüne kadar yayımladığı videolar hakkında kısa açıklama bilgilerine yer veriliyor. Sayfada, Peker'in bahsettiği isimlerin hangi videolarda yer aldığı da görülürken, bu kişilere Sedat Peker'in taktığı 'lakaplar' ise "dizi karakteri" gibi gerçek isimlerinin altında yazıyor.

Peker’in videoları için kullanılan tanıtım metninde, “Türkiye’de hükümetle derin bağları olan mafya liderinin dışlandığı”, “Peker’in mafya ve hükümet arasındaki karanlık bağlantıları çıkararak kendisine yapılan yanlışlar dolayısıyla intikam almak istediği” yazılı.

Sayfada Peker’in videolarının 'türünün' de biyografi, suç, reality show şeklinde olduğu belirtiliyor.

 

ımdb sedat peker videoları listelenmeye başladı yer alıyor sıralama bölümler dizi ınternet movide database akp süleyman soylu mehmet ağar sedat peker vs akp mafya açıklama reality show biyografi