İnce'nin Manisa ve İzmir Mitingleri İptal Edildi

TAKİP ET

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin gerçekleştireceği Manisa ve İzmir ziyaretlerinin sağlık sorunu sebebiyle iptal edildiği duyuruldu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin gerçekleştireceği Manisa ve İzmir ziyaretlerinin iptal edildiği duyuruldu. Ziyaretlerin iptal edilme gerekçesinin İnce’nin sağlık durumu olduğu ifade edildi.

İnce’nin sağlık probleminin ne olduğuna ilişkin ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Muharrrem İnce'nin İzmir ziyareti kapsamında Karşıyaka Çarşı’da esnaf turu yaptıktan sonbra Manisa’da gençlik buluşmasına katılacağı duyurulmuştu. 

 

Muharrem İnce'nin durumu kritik: Dil altı hap verildi, Ankara'ya yola çıktı

Odatv'nin haberine  göre İnce'nin durumu iyi değil. Doktor tavsiyesiyle Ankara'ya hareket eden İnce'nin sağlık durumunun yalnızca psikolojik olarak değil fiziki olarak da iyi olmadığı belirtildi. İnce'ye yönelik 'ahlaksızca' kampanyaların olumsuz etkilerinin görüldüğü belirtilirken İnce'nin yürümekte zorlandığı öğrenildi. Parti yöneticilerinin İnce'ye dil altı hapı verdiği de Odatv'ye gelen bilgiler arasında.

İnce’nin sağlık probleminin ne olduğuna ilişkin herhangi bir bilgi vermeyen Okan paylaşımında “Sn. Muharrem İnce’nin sağlık durumunun bozulması sebebiyle İzmir ve Manisa programları tamamen İPTAL olmuştur. Hakkında yürütülen iftira ürünü aşağılık kampanyaları lanetliyoruz” dedi.

KALP KRİZİ RİSKİ

Bizim TV, İnce’nin sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından şu bilgiyi geçti: “Kalp krizi riski… Seçim çalışmaları için bulunduğu İzmir’de tansiyonu yükselen Muharrem İnce’ye ‘kalp krizi’ riskine karşı dil altı ilacı verildiği öğrenildi. İnce doktorunun tavsiyesi üzerine Ankara’ya dönüyor.

 

İnce’nin İzmir ziyareti kapsamında Karşıyaka Çarşı’da esnaf turu yaptıktan sonra Manisa’da gençlik buluşmasına katılacağı duyurulmuştu.

 

 

Muharrem İnce ince memleketpartisi izmir manisa miting muharrem ince hastalandı