Incir sütü Sabununun Faydaları Nelerdir, Ne İşe Yarar? Kullanımı

TAKİP ET

İncir sütü sabunu dut ailesinin parçası olan ficus ağacı meyvesi olan incirden üretilmiştir. Meyvenin kendisi sütü ve sabunu insan sağlığı açısından pek çok öneme sahiptir. Doğal şeker, çözünür lif ve yüksek mineral kaynağı olan özel bakım sabunu vücudun ihtiyaç duyduğu temel vitamin, mineral öğelerini karşılar. Kalsiyum, Bakır, A vitamini, L vitamini magnezyum potasyum bakımından zengin olup yüksek antioksidan içeriği sayesinde saç, vücut ve cildinizi derinlemesine besler.

İncir sütü sabunu dut ailesinin parçası olan ficus ağacı meyvesi olan incirden üretilmiştir. Meyvenin kendisi sütü ve sabunu insan sağlığı açısından pek çok öneme sahiptir. Doğal şeker, çözünür lif ve yüksek mineral kaynağı olan özel bakım sabunu vücudun ihtiyaç duyduğu temel vitamin, mineral öğelerini karşılar. Kalsiyum, Bakır, A vitamini, L vitamini magnezyum potasyum bakımından zengin olup yüksek antioksidan içeriği sayesinde saç, vücut ve cildinizi derinlemesine besler. Saç ve cilt hücrelerini yenileyerek güçlendirir.

İncir Sütü Sabununun Faydaları Nelerdir?

İncir sütü sabununun faydaları içeriğindeki zengin vitamin değerleri, ideal yağ dengesi ve hoş kokusu ile ön plana çıkar.  Yüksek potasyum kaynağı olan incir sütü kan basıncını kontrol altına alır. İnsan kemik, kas ve eklem sağlığını güçlendiren özel bakım sabununun faydalarından bazıları şunlardır:

C vitamini,  mineral ve B kompleks vitamini bakımından zengin olan incir sütü sabunu saç ve cilt sağlığınızı güçlendirerek derinlemesine besler.

Cilt tonunu önemli ölçüde açarak farklı renk tonu sorununu ortadan kaldırır.

Ciltteki ölü hücreleri uzaklaştıran özel bakım sabunu, cildi kir ve ölü tabakadan arındırır.

Antibakteriyel özelliği sayesinde sivilce, akne, kaşıntı, mantar gibi pek çok cilt problemini önler.

Sağlıklı yaşam için gerekli olan C vitamini, B kompleks vitamini ve diğer mineral değerleri bakımından oldukça zengindir.

İncir Sütü Sabunu Ne İşe Yarar?

İncir sütü sabununu kullananlar ürünün yüksek bakım, tedavi, estetik ve geliştirici etkisini İlk kullanımdan itibaren fark eder. Yaşlanma karşıtı doğal ürün cilt kırışıklıkları problemini ortadan kaldırarak oldukça genç, dinamik, estetik görünmenizi sağlar. Cildinizi güneşin zararlı ışınlarından koruyarak güçlendirir. Egzama, akne, sivilce gibi pek çok cilt hastalıklarını iyileştiren özel bakım sabunu sayesinde oldukça doğal, pürüzsüz, estetik, ipeksi ve sağlıklı bir görünüme sahip olursunuz.

İncir Sütü Sabunu Nasıl Kullanılır?

İncir sütü sabununun kullanımı oldukça kolay ve pratik olup cilt yüzeyini ıslattıktan sonra iyice köpürtüp 2-3 dakika bekledikten sonra bol duru suyla durulamanız tavsiye edilir. Etkisini doğrudan gösteren özel üretim sabun, nemlendirici etkisi sayesinde cildinize pamuksu, bakımlı, hoş, görünüm kazandırır. Saç sağlığınızı koruyarak kepeklenme, saç dökülmesi problemlerini önler. Saçların daha gür, estetik, bakımlı, ipeksi görünmesine yardım eder.

İncir Sütü Sabunu Günde Kaç Kez Kullanılır?

İncir sütü sabununun gün içindeki kullanımı ikidir. Düzenli, doğru temizleme tekniklerini uyguladığınız takdirde saç,  vücut, cilt sağlığınız üzerindeki yüksek tedavi eden geliştirici, güçlendirici bakım etkisini kısa sürede fark edersiniz. Kozmetik alanında sıklıkla tercih edilen doğal ürün, içeriğinde kimyasal barındırmaz. Doğal zeytinyağı ile harmanlanan sabun profesyonel, özel, işçilikli işlemlerden geçirilerek üretilir.

İncir Sütü Sabununun Zararları Nelerdir?

İncir sütü sabununun zararları ürünün zengin vitamin, mineral, ideal yağ dengesi sayesinde genellikle yoktur. İnsan vücudu için gerekli olan tüm vitamin ve bileşenlere sahip olan özel bakım sabunu saymakla bitmeyen faydalı, iyileştirici,  tedavi edici özelliğe sahiptir. Pek çok cilt hastalığı için uzmanlar tarafından önerilmekte olup çeşitli sağlık, hijyen ve güvenlik testlerinden geçilerek hizmetinize sunulur.

İncir Sütü Sabununun Fiyatı Ne Kadar?

İncir sütü sabununun satış fiyatı 22 TL ile 110TL arasında değişir. Ürünün fiyatı tekli, çoklu ambalaj özelliği, marka kalitesi, miktarı ve içeriğinde kullanılan farklı bitki özlerine göre değişiklik gösterir. Günün istediğiniz zamanında cildinize rahatlıkla uygulayabileceğiniz bütçenize uygun özel bakım sabunu saç ve cilt gelişiminizi destekler. İnsan sağlığına zararlı olabilecek herhangi bir içeriğe sahip değildir. Alerjik cilt yapısına sahip olan kişiler ürünü kullandıktan sonra herhangi bir yan etkiyle karşılaştıkları an kullanımını durdurarak uzman bir hekime başvurmalıdır.