İngiliz Hükümeti Seks Partisi Şirketinin Ortağı Oldu

TAKİP ET

İngiliz hükümetinin seks partisi şirketine on binlerce sterlin yatırım yaptığı ortaya çıktı.

Çin Virüsü salgınından çıkış sürecinde İngiliz devletine bağlı olan British Business Bank, yaratıcı işler yapan şirketlere verilmesi öngörülen destek kapsamında seks partileri düzenleyen bir şirkete hükümet finansmanı sağladı.

British Business Bank'nın finanse edildiğini duyurduğu "Killing Kittens" adlı firmanın Londra ve New York gibi metropollerde seks partileri düzenliyor.

Salgından çıkış sürecinde İngiliz hükümeti yatırımcıları desteklemek için Future Fund'ı kurmuştu. Bu fon üzerinden Killing Kittens'a 2020 yılında 170 bin sterlinlik büyük bir yatırım yapıldığı bildirildi.

Konuya ilişkin açıklamma yapan British Business Bank'ın bir sözcüsü "Uygun kriterleri sağlayan tüm başvurular yatırım aldı" demekle yetinde.

Şirketin kurucusu olan Emma Sayle, 2020 yılında yapılan 170 bin sterlinlik yatırımın ardından İngiliz Başbakanı Boris Jonhson'a yönelik olarak "Boris'in yatak arkadaşım olacağını hiç düşünmemiştim" demişti. Sayle, aynı zamanda Prens William'ın eşi Kate Middleton'ın sınıf arkadaşı.

ingiliz ingiltere hükümeti artık seks partisi şirketinin ortağı oldu boris jonhson emma sayle kate middleton prens william