İngiltere Başbakanı Boris Johnson Gizli Bir Törenle Evlendi

TAKİP ET

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın gizli bir törenle birlikte Carrie Symonds ile evlendiği iddia edildi.

İngiltere'de en çok takip edilen gazetelerden biri olan Mail on Sunday'in yayımladığı özel habere göre, İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın çocuğunun da annesi olan 33 yaşındaki Carrie Symonds ile gizli bir törenle birlikte evlendiği ortaya çıktı.

En son 1822'de Başbakan Lord Liverpool, aktif başbakanlık görevi sırasında Mary Chester ile evlenmişti. Symonds ile evlenen Johnson, 199 yıl sonra ilk kez aktif başbakanlık görevindeyken evlenen Başbakan olarak tarihe geçti.

Mail on Sunday, çiftin 6 aydır herkesten sakladıkalrı seremoninin hazırlığı içerisinde olduğunu belirtirken, çiftin balayına çıkmayacağı ve Johnson'ın gelecek hafta görevine geri döneceğini bildirdi.

Birlikte Çalışmışlardı

Boris Johnson'ın Marina Wheeler ile olan ve 25 yıl süren ikinci evliliği 2018 yılında bitmiş ve aynı yılın sonlarına doğru Symonds ile ilişkisi olduğu ortaya çıkmıştı.

Johnson’ın 2012 yılında tekrar Londra Belediye Başkanı olduğu yerel seçimlerde, seçim kampanyasını yürüten ekipte yer alan Symonds, 2020 yılının Şubat ayında Johnson ile nişanlanmıştı. 29 Nisan 2020’de ise Symonds, çiftin ilk çocuğunu dünyaya getirmişti.

boris johnson carrie symonds evlendi gizli tören birlikte ingiltere başbakan ilk kez 199 yıl sonra aktif görevdeyken gizli bir törenle mail on sunday