İngiltere'de AIDS Hastası Bir Baba, Kızına Yıllarca Tecavüz Etti

TAKİP ET

İngiltere'de bir baba, 14 yaşındaki kızına yıllarca tecavüz etti.

İngiltere'de 14 yaşındaki Lauren-Eden Penn, annesiyle babasının boşanmasından sonra babasıyla yaşamaya başlamış, 11 yaşından itibaren babasının cinsel istismarına uğradı.

TV100'ün haberine göre sapık baba, kızına cinsel istismarda bulunduğu sırada HIV pozitif olduğunu biliyordu.

Annenin kızının içine kapandığını farketmesiyle birlikte telefonundaki mesajlara baktı. Durumu ortaya çıkaran anne, babaya suçunu itiraf ettirdi ve sapık baba hakkında tutuklama kararı verildi.

Şu anda 22 yaşında 2 çocuk annesi olan Lauren-Eden Penn'e HIV bulaşmadı. Aile kurduğunu ve eşinin kendisine çok destek olduğunu belirten Penn, "Fakat ne kadar iyi olursam olayım, ruhum hasta" dedi.

Yaşadıklarını Gözyaşları İçinde Anlattı

Yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan Penn, "Uyuyakaldım ve babamın bana dokunmasıyla uyandım. O an biraz donmuştum. Gerçekten hareket edemedim. Sadece biraz ağladım ve uyandığımı fark ettiğini sanmıyorum ama fark ettiğinde durdu. Ben bir canavarım, ne yaptım? Ne yaptım?' diyordu. Ama yapmaya devam etti" diye konuştu.

Çok Defa İntihara Kalkıştı

Çok kez intihara kalkıştığını belirten Penn, "Çok denemedim ama yapamadım. Sonra eşimle tanıştım. Bana destek oldu. Evlendik ve şimdi 2 çocuğumuz var. Kızımı kucağıma aldığımda çok düşündüm. Bir insan bunu nasıl yapar diye. Şimdi ise hayatıma devam ediyorum. Hikayemi anlatıyorum. Bir kişi hikayemi okusa ve tek olmadığını düşünse bile o zaman buna değecektir" ifadelerini kullandı.

ingiltere Lauren-Eden Penn cinsel istismar tecavüz baba kızına HIV aids