İngiltere'de Yaşayan Arap'tan, Türk Gencine: Erdoğan'a Oy vermeyen Ya Gaydir Ya Lezbiyen

TAKİP ET

İstanbul'da yapılan sokak röportajında İngiltere'de yaşayan bir Arap, Türk gencine karşı ''Erdoğan'a oy vermeyenler ya gaydir, ya lezbiyen..." ifadelerini kullandı.

Türkiye, Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçimlerinin bitmesinin ardından sokaklara inen muhabirler sokağın nabzını tutmaya devam ediyor.

Yeşil Mikrofon adlı Youtube kanalının İstanbul Eminönü'nde gerçekleştirdiği bir sokak röportajında karşı karşıya gelen bir Türk genci ve İngiltere'de yaşayan bir Arap'ın diyaloğu sosyal medyada gündem oldu. 

İngiltere'de yaşayan Arap ile karşı karşıya gelen Türk genç,' 'Erdoğan'a oy vermeyen herkes gaydir ya lezbiyendir' diyor. 'Böyle bir şey yok' dedim, ki 'Sen bunu söyleyemezsin' dedim". Kimseye cinsel yönelimizi yüzünden laf söylemezsin... Döndü bana dedi ki; 'Sen gaysin' Ben de biraz argo kullandım burada. Arap ama İngiltere'de yaşıyormuş" ifadelerini kullanarak aralarında geçen diyaloğu anlattı.

ingiltere arap istanbul türk eminönü sokak röportajı gay lezbiyen lgbt türk genç 14 mayıs 28 mayıs recep Tayyip Erdoğan genel seçimler