İngiltere'de Yaşlı Bir Adam Sokak Ortasında Yabancı Uyruklu Bir Kişi Tarafından Öldürüldü

TAKİP ET

İngiltere'de Terrence Carney isimli 70 yaşındaki bir adamın sokak ortasında 44 yaşındaki Ahmed Alid tarafından öldürüldüğü ve soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

İngiltere Heartpool'da 70 yaşındaki Terrence Carney, 15 Ekim Pazar günü uğradığı saldırı sonucunda öldürüldü. Cinayetin faili olarak 44 yaşındaki Ahmed Alid, Cleveland polisi tarafından tutuklandı.

The Guardian'ın haberine göre polis, kurban Carney'in bankamatiği kullanmak için dışardıda olduğu sırada öldürüldüğünü, katili tanımadığını ve daha önce herhangi bir etkileşimleri olmadığını açıkladı. 

Ayrıca Carney'in hayatını kaybettiği olay öncesinde de failin, farklı bir konumda başka birini yaraladığı ve polis ekiplerinin bu ihbar üzerine bölgeye geldiği de belirtiliyor. Olay hakkında herhangi bir terör şüphesi bildirilmezken olayın münferit bir olay olacağı üzerinde duran polis, soruştumanın geniş kapsamda tutulduğunu da belirtiyor. 

Kuzey Doğu Terörle Mücadele Polisliği Başkanı DCS James Dunkerley, olaya ilişkin olarak "Bunun münferit bir olay olduğundan eminiz ve bu konuyla bağlantılı olarak başka kimseyi aramıyoruz. Yerel halk arasında anlaşılabilir bir endişeye neden olan bu soruşturma sırasında yerel halkın desteği ve anlayışı için minnettarız."  ifadelerini kullandı.

İsmini vermeden konuşan bir mahalle sakini ise daha önce failin yaşadığı evde dört erkek gördüğünü ve bunların farklı etnik kökenlerden olduğunu düşündüğünü söyledi. Mahalle sakini olaya ilişkin olarak, ''O evin polis tarafından arandığını görmek gerçekten şok edici çünkü orada daha önce hiç sorun yaşanmamıştı. Birlikte ve sessizce yaşıyorlar" dedi ve "Pazar sabahı hiçbir şey duymadım ama uyandığımda sokağın polis kaynadığını gördüm.''  diye ekledi.

 

ingiltere yabancı uyruklu cinayet hartlepool