İngiltere'de Mahsur Kalan Türk Tır Şoförünün Sofrası Gündem Oldu

TAKİP ET

İngiltere'de mutasyon geçiren Çin virüsüne rastlanması sonucunda İngiltere'ye sınırlar kapatılınca binlerce tır şoförü mahsur kalmıştı.

İngiltere'de mutasyon geçiren Çin virüsüne rastlanması sonucunda İngiltere'ye sınırlar kapatılınca yaklaşık 1500 tır şoförü mahsur kalmıştı.

Boris Johnson Cumartesi günü, mutasyona uğrayan virüs hakkında açıklama yaptıktan sonra Fransa, Belçika, Hollanda, İtalya, Kanada, Polonya, İspanya, İsveç ve Rusya da dahil olmak üzere 40'tan fazla ülke, İngiltere'ye sınırlarını kapattı. Bu kararın sonucunda Manş Tüneli'nin açılması için tünel çevresinde uzun kuyruklar oluştu.

İngiltere'den ülkelerine dönmek için kilometrelerce uzunlukta kuyrukta bekleyen şoförler Çin virüsü salgınının ortasında yemek ve tuvalet ihtiyaçlarını gidermekte zorluk yaşadı.  

Metro News, İngiltere'de mahsur kalan bir Türk şoförün tırında bulunan açılır masasındaki yemekleri ve çeşitliliiği haber yaptı. Haber dış basında büyük ilgi gördü. Ayrıca bazı Doğu Avrupalı şoförlerin de Noel öncesinde minyatür çam ağacı süsleyerek küçük bir "parti" verdiğine tanık olundu.

ingiltere tır şoförü Türk sofra dover manş tüneli