İnkum 'Kelimenin Tam Anlamıyla' Doldu: Araç Girişleri Durduruldu

TAKİP ET

Bartın'daki tek mavi bayraklı plajın bulunduğu İnkum beldesi tatilcilerinnin akınına uğrayınca araç park edilebilecek tüm alanlar doldu.

Sıcaklığın 40 dereceye ulaşması ve Kurban Bayramı'nın gelmesinin de etkisiyle tatilciler Bartın'ın İnkum beldesine akın etti.

Yalnızca bugün 10 binden fazla aracın giriş yaptığı İnkum'da ve Güzelcehisar'da araç park edilecek hiçbir alan kalmaması üzerine bölgeye giden yol Bartın limanı yol ayrımında trafik ekipleri tarafından ulaşım kesildi.

Trafik ekipleri tarafından Liman girişinden itibaren araç geçişine izin verilmiyor. Bunun yanında İnkum özel halk otobüsleri sahile gitmek isteyen vatandaşları götürmek için hazır bekletiliyor.

Bunun yanında İnkum sahilinde şemsiye açacak boş alan bile kalmadığı belirtilirken, plaja yönelik yoğun ilgi hakkında konuşan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, "Bayram tatilinden önce İnkum’daki pansiyonlar ve oteller tamamen doldu. Şu anda da 10 bin araç İnkum’a gelince bütün otoparklar ve yol kenarları doldu. Aşırı yoğunluk nedeniyle trafik ekiplerimiz yolu kapattı. Biz de belediye olarak 24 saat esasına göre gelen misafirlerimizin en iyi şekilde tatil yapmaları için görev yapıyoruz. Bu yoğunluğun Kurban Bayramında daha fazla olacağını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

İnkum 'Kelimenin Tam Anlamıyla' Doldu Araçlar Alınmıyor