İnsan Kanı İçeren Ayakkabılar İnternette Satışa Sunuldu

TAKİP ET

ABD merkezli MSCHF adlı bir grup, insan kanı içerdiğini iddia ettikleri ayakkabıları internetten satışa sundu.

Düzenledikleri bazı etkinliklerle dikkat çeken ABD merkezli MSCH adlı bir oluşum, "Şeytan Ayakkabısı" isimli bir ayakkabı modeli tasarladıklarını duyurdu.

Söz konusu ekibin rapçi Lil Nas X'le birlikte tasarladığı ayakkabılar sosyal medyada tanıtıldı. "Bir damla insan kanı" içerdiği belirtilen ayakkabılar, ünlü ayakkabı markası Nike'ın Air Max '97 modelinden esinlenerek oluşturuldu.

29 Mart'ta, söz konusu ayakkabının 666 çiftinin satışa çıkarılacağını açıklayan grup, ayakkabının fiyatının 1018 dolar olarak belirlendiği söyledi. Fiyat etiketinde, Luka İncili'nin 10:18 bölümünde yer alan, Şeytan'ın "gökten bir şimşek gibi düştüğü"nün ifade edildiği ayete de gönderme yapıldı.

1966'da ABD'de kurulan Şeytan Kilisesi, ayakkabıları övenler arasında yer alırken, kilisenin Twitter hesabından "Bize de bir çift ayırın" paylaşımı yapıldı. Öte yandan, ABD'li yapımcı ve DJ Brian Dawe, "Bu adam herkese uygun bir country hip-hop şarkısı yapmıştı. Şimdiyse şeytanı övüyor. Hayır, bunu kabul etmiyorum, bu saçmalığı iptal edin" şeklinde satışa tepki gösterdi.

insan kanı içeren olan ayakkabılar nike airmax satanist satan abd satışa sunuldu satılıyor satış internet sosyal medya msch grup ekip lil nas x şeytan ayet şeytan kilisesi duyuruldu açıklandı