Instagram Soytarısı Murat Övüç'ün Oğlu Şimdi de Alkol Kullanarak Araç Sürdü

TAKİP ET

Daha önce trafikte ilerlediği sırada ateş açtığı görüntülerle gündeme gelen Burakcan Övüç şimdi de alkol kullanarak araç sürdü.

Kalitesiz esprileri, cinsiyetçi ifadeleri ve 'bağış' şovlarıyla tanınan Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç, temmuz ayının ilk günlerinde trafikte ilerlediği sırada ateş açtığı görüntüleriyle gündeme gelmişti.

Olayın tepki çekmesinin ardından açıklama yapan Murat Övüç, ''Düşmanlarımız yaptı. Oğlum bunu iki yıl önce çektiğinde uyarmıştım. Gençlik hatasıydı. Oğlum sonradan çok pişman oldu. Videoyu kaldırmıştı. Düşmanlarım bu görüntüyü tekrar gündem yaptı. Oğlum iyilik timsali bir insandır. Çevresi onu tanır. Zaten çok pişman oldu” diyerek oğlunu savunmuştu.

'İyilik Timsali' İnsanların Canını Yine Tehlikeye Attı

İyilik anlayışı zor durumda olan insanlara para verirken video çekip Instagram'da paylaşmak olan Murat Övüç'ün 'iyilik timsali' diyerek söz ettiği oğlu Burakcan Övüç bu kez de alkol alarak araba kullandığı görüntüleriyle tepki çekti.

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Burakcan Övüç, ateş açarak trafikte ilerlemesine rağmen herhangi bir ceza almadan kurtulmasına güvenerek bu kez görüntüleri silmedi.

 

 

murat övüç burakcan övüç araba alkol trafik