İntihar Eden 'Maserati'li Polis'in Eşi Konuştu

TAKİP ET

Avukat Fatih Uzun'u trafikte darp ederek bacağını kıran ve dün aracında ölü olarak bulunan 'Maserati'li polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün eşi Özlem Üçgül, "Bu adamı, el birliği ile intihara sürükleyen hesabını verecek. Acımı bile yaşayamıyorum. Hâlâ asılsız haberler" dedi.

Manisa'dan İstanbul'a ailesi ile birlikte dönen Avukat Fatih Uzun'u, trafikte sıkıştırarak aracından indirip darp ederek bacağını kıran ve dün intihar ederek yaşamına son verdiği açıklanan 'Maserati'li polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün eşi Özlem Üçgül konuştu.

'Bu Adamı, El Birliği ile İntihara Sürükleyen Hesabını Verecek'

Hüseyin Tayfun Üçgül'ün eşi Özlem Üçgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

 "Bu adamı, el birliği ile intihara sürükleyen hesabını verecek. Acımı bile yaşayamıyorum. Hala asılsız haberler. Benim eşim onurlu, gururluydu. Atılan iftiraları hazmedemedi. Çocuklarım babasız kaldı. Sizin de ciğeriniz yansın. Rabbim hesabını soracak. Ne geçti eline avukat? Vurmadı bile sana. Nasıl bitirdiniz dağ gibi adamı? Bir lokma haram yemedi, yedirtmedi" 

Otopside İntihar İhtimali Güçlendi

Otopsisi tamamlanan Hüseyin Tayfun Üçgül'ün bitişik atış sonucu öldüğü belirlenirken, otopsi raporu ile Üçgül'in intihar ihtimalinin güçlendiği bildirildi.

Üçgül'ün cenazesi, otopsiden sonra yakınlarına teslim edildi. Üçgül'ün cenazesi, öğle vakti Ortaca ilçesi Merkez Camii'nde kııanacak namazın ardından Gökbel Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Trafikte Tartıştığı Avukatın Bacağını Kıran Maserati'li Polis İntihar Etti

 

maseratili polis intihar otopsi raporu