İntihar Eden Serkan Kıyak'ın Pideciye Kaçan Eşi: Maaşı Ben Alacağım

TAKİP ET

İntihar eden Serkan Kıyak'ın eşi Zehra Kıyak'ın, pideciye kaçarak terk ettiği eşinin ailesini arayarak "Maaşı ben alacağım çocuğu da size bırakacağım" dediği öğrenildi.

Eşi pideciye kaçan Serkan Kıyak, ATV'de canlı yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak eşine yalvarmıştı.

Daha önce eşini başka erkeklere defalarca çıplak fotoğrafını atarken yakaladığını söyleyen Kıyak, eşine yalvarmış, "Benim eşim yapmaz. Döner inanıyorum. Herkes hata yapar ben affederim. Güzel karım, melek karım lütfen dön geriye... Sana kına gecesi yaptım. Helali hoş olsun...Dönsün çamaşır makinesini de alırım. Herkesin karısı bulunuyor, benimkini de bulun" demişti.

Canlı yayına bağlanan Zehra Kıyak ise Serkan ve ailesini istemediğini söylemiş, bunun üzerine sinir krizi geçiren Serkan Kıyak kafasını stüdyonun zeminine kafasını defalarca vurarak "Bu mu emeklerimin karşılığı? Beni 4-5 defa aldattın, affettim. Dön gel! Yine affederim... 87 yaşında nenene nasıl kıydın, gittin? Zehra geleceksin... Ben seni sevdim. Ben sana ne yaptım? Hayallerimi yıktın. Yaşayamam ben... Şikayetçiyim" diye feryat etmiş, bunun ardından Serkan Kıyak'ın intihar ederek yaşamına son verdiği bildirilmişti.

"Maaşı Ben Alacağım Çocuğu da Size Bırakacağım"

Kıyak'ın intiharına ilişkin açıklama yapan Müge Anlı, "Dün çok üzücü bir haber aldım. Hepimiz onu çok sevmiştik. Buradan gittikten sonra eşiyle barışma çabalarını sürdürmüş ama ret cevabı almış. Çocuğunu ablasına bırakıp hayatına son vermiş. Geçen haberlerde evde ölü olarak bulunuyor ama soruşturmalar sürüyor. Biz onu bugün İstanbul'a bekliyorduk onunla Zahide Yetiş'in programında birlikte mutfağa girecektik. Sanırım tüm amacını bu evliliğe bağlamış. Giderken morali gayet yerindeydi. Ailesi de 'seni yeniden evlendiririz' demiş. Biz burada kalması için de ısrar ettik. Burada yerlere yatınca biz ona bir psikiyatriden destek al demiştik ama kabul etmedi" dedi.

Kıyak'ı terk ederek pideciye kaçan kadınla ilgili konuşan Müge Anlı, "Serkan çok iyi kalpli bir çocuk ben onu çok sevdim. Eşi, aileyi arayıp 'Maaşı da ben alacağım çocuğu da size bırakacağım' demiş. Benim annem de ilk bunu söylemişti. Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

serkan kıyak eşi maaşı ben alacağım müge anlı