İntihar İddiası Yalan Çıktı: Bıçakta Elif'in Parmak İzi Yok!

TAKİP ET

3-4 Ağustos gecesi intihar ettiği ileri sürülen Elif Sinan'ın ölümüne neden olan bıçakta parmak izinin bulunmadığı ortaya çıktı.

3-4 Ağustos gecesi Kırıkkale Üniversitesi Yahşihan yerleşkesinde meydana gelen olayda iddiaya göre Elif Sinan, erkek arkadaşı Tuğrul Akan ile çalıştığı iş yerinde kavga etmeye başlamış, Akan aracıyla yerleşkede yaşadığı aparta gitmiş, Elif Sinan ise ise Akan'ı taksi ile izlemişti.

TamgaTürk'ün okurlarına aktardığı iddialara göre bu sırada Elif Sinan, Tuğrul Akan tarafından bıçaklanmış, bazı iddialara göre ise Elif Sinan intihar etmişti.

Elif Sinan'ın Şüpheli Ölümü: İntihar mı, Cinayet mi?


Polis raporunda Elif Sinan'ın ölümüne neden olan bıçakta Elif'in parmak izinin bulunmadığı, yalnızca Tuğrul Akan'ın parmak izine rastlandığı ortaya çıktı. Tuğrul Akan ise ifadesinde Elif'in ayrılığı kaldıramadığı için canına kıydığını iddia etmişti.

Olay Yerinden ve Kafeden Kamera Görüntüleri

Ortaya çıkan kamera görüntülerinde Tuğrul Akan'ın kafeye geldiğinde Elif'e sarıldığı ve birlikte masaya oturdukları, bir süre sonra ise Elif'in masadan hızla kalkarak taksiyle oradan ayrıldığı görülüyor. Kafeden alınan görüntülerde Tuğrul Akan ise Elif'in peşinden gittiği görülüyor.

Olay yerinden alınan görüntülerde ise Tuğrul Akan'ın aracı durdurduktan sonra inip tekrar bindiği, Elif'in ise araçtan inmediği görülüyor.

Tuğrul Akan'ın İfadesindeki Çelişkiler

Bunun yanı sıra Tuğrul Akan, Elif Sinan'dan ayrılmak istediğini ve Sinan'ın bu yüzden canına kıydığnı iddia etmesine karşın Sinan ailesinin avukatı İbrahim Yılmaz, Elif Sinan'ın Tuğrul Akan'dan ayrılmak istediğine kafede tanık olanların olduğunu açıkladı. Bunun yanı sıra Tuğrul Akan'ın iddiasının aksine olayın olduğu yerde bir kan izi bulunmazken aracın arka koltuğunun kan gölüne döndüğü, yani cinayetin aracın içinde işlendiği öğrenildi.

48 Kiloluk Elif Kendi Göğüs Kafesini Nasıl Kırar?

Ayrıca Elif'in 6. göğüs kafesinde kırık tespit edildiği, 48 kilo ağırlığındaki Elif'in kendi kendini bıçaklayarak göğüs kafesini kıramayacağı belirtildi.