İphone 11 Pro Max Satıştan Kaldırıldı Mı? 

TAKİP ET

İphone 11 Pro Max, İphone 11 ve İphone 11 Pro modelleri ile birlikte tanıtılmış ve 2019 yılında satışa sunulmuştur.

İphone 11 Pro Max, İphone 11 ve İphone 11 Pro modelleri ile birlikte tanıtılmış ve 2019 yılında satışa sunulmuştur. İphone serisinin 13. Telefonu olan İphone 11 Pro Max, İphone X Max serisinden sonra çıkmıştır. İphone 11 Pro Max modelinin üretimi ve satışı durmuştur. Apple mağazalarında X max serisi ve İphone 11 serilerinin satışı devam ederken 11 pro max modelleri mevcut değildir. 

İphone 11 Pro Max serisinin neden satıştan kaldırıldığı açıklanmasa da 12 ve 13 modellerinin satışını etkilememesinden dolayı kaldırıldığı öne sürülmüştür. Piyasada üretim fazlası İphone 11 pro max modelleri olduğu için teknoloji mağazalarından telefonu satın alabilirsiniz. Ancak Apple mağazalarında telefonların tanıtımları bulunsa da sipariş alınmamaktadır. 

İphone 11 Pro Max Özellikleri 

İphone 11 modelleri ile 11 Pro Max özellikleri benzerlik gösterir. Telefonları birbirinden ayıran temel etken ise boyutlarıdır. Ekran tasarımları farklılık gösteren telefonlara eklenen yeni özellikler, daha çok satılmasına imkan sağlamıştır. X Max serisinde geliştirilen kamera özellikleri, 11 Pro max modellerinde daha iyi deneyimler yaşatmaktadır. Face ID özellikleri ve şarj özelikleri de önceki nesil telefonlarına göre daha gelişmiştir. İphone 11 Pro Max telefonların temel donanım özellikleri şu şekildedir: 

A13 Bionic İşlemci 

646 İn ekran 

2688 x 1242 piksel çözünürlük 

HDR parlaklık 

Parmak izine dayanıklı olefobik giydirme 

226 gram ağırlık 

Kavisli kenar 

Kırmızı, beyaz, mor, sarı, siyah renk seçenekleri 

4 GB RAM 

12 MP kamera 

64, 256 ve 512 GB dahili hafıza seçenekleri

İphone 11 Pro Max, İphone kullanıcılarına daha gelişmiş ekran özellikleri sunmaktadır. Ekran özelliklerine bakıldığında, önceki nesil telefonlara göre daha dayanıklı olduğu söylenebilir. 30 dakikaya kadar su geçirmez ekranı, sıçrama ve toza karşı da dayanıklıdır. Parmak izi yerine kullanılmaya başlayan yüz tanıma özelliği, bu seride de kullanılmaya devam etmiş, daha hızlı yanıt vermesini sağlayan gelişmiş özellikler eklenmiştir. 

İphone telefonların hepsinde karşımıza çıkan Siri, Apple uygulamaları gibi özellikler de bu telefonda kullanılmaya devam ediyor. İphone 11 ve üst modellerinde çeviri özelliği gelişmiş seçeneklerle karşımıza çıkmaktadır. Ancak henüz çeviri dilleri arasına Türkçe eklenmemiştir. Siri kullanımına kolaylık sağlayan özelliklerinden biri de kestirmeleri kullanmak için ses özelliğinin eklenmesidir. 

İphone 11 Pro Max Nereden Alınır? 

İphone 11 Pro Max üretimi duran telefonlardan biri olduğu günümüzde Apple mağazalarından satın alınmamaktadır. Ancak üretim fazlası olan modeller, GSM operatörlerinde ve teknoloji mağazalarında satılmaya devam etmektedir. Farklı teknoloji mağazalarında İphone 11 Pro max modelleri bulunabilmektedir. Üretimi devam etmediği için istediğiniz renk seçeneklerini bulmanız, geçtiğimiz yıllara göre daha zordur. Piyasada rahatlıkla bulabileceğiniz renk seçenekleri, gümüş, siyah ve kırmızı renkleridir. 

İphone 11 Pro Max Almak Mantıklı Mı? 

İphone 11 Pro Max, diğer İphone 11 modellerine göre daha geniş bir ekran tasarımına sahiptir. Tasarımında kavisli kenarların kullanılması, telefonların son derece şık ve zarif görünmesini sağlamıştır. İphone 12 ve 13 modellerinde kullanılan köşeli tasarımları beğenmiyorsanız, İphone 11 Pro max beklentilerinizi karşılayacak bir modeldir. Sonraki serilerine göre donanım özellikleri büyük farklara sahip değildir. 

İphone 11 Mi, 11 Pro Max Mı? 

İphone 11 ile İphone 11 Pro Max telefonları sadece ekran boyutları birbirinden ayırır. Önceki nesil telefonlarında S serilerinde daha geniş kamera özellikleri karşımıza çıkıyordu. Ancak 11 serisinin tüm modellerinde aynı kamera, aynı çözünürlük ve donanım özellikleri mevcuttur. İphone 11 Pro Max fiyat olarak da çok yüksek olmadığından, büyük ekran telefonları sevenlerin tercih ettiği modellerden biridir. 


 

iphone 11 pro max iphone 11 iphone iphone 11 pro