İrlanda'da Bir Şahıs 3 Çocuk ve Bir Kadını Bıçakladı

TAKİP ET

İrlanda'nın başkenti Dublin'de 50'li yaşlarında bir şahıs, bir okulun önünde 3 çocuğu ve bir kadını bıçaklayarak yaraladı. Olayın duyulması üzerine bir grup İrlandalı şahsın yabancı uyruklu olduğunu iddia ederek durumu protesto etti ve poliste çatıştı.

Dublin'de bir okulun önünde meydana gelen bıçaklı saldırı sonucu üç çocuk ve bir kadın yaralandı. Çocuklardan birinin ve kadının durumunun ağır olduğu bildirildi. Saldırgan şahsa ilk müdahaleyi çevrede bulunan insanların yaptığı ve müdahale sırasında şüphelinin de yaralandığı iddia edildi. Bir grup İrlandalı, şahsın yabancı uyruklu olduğunu iddia edip protesto düzenleyerek polisle çatıştı. İşaret fişeği ve havai fişek kullanan protestocular bir polis aracını ve bir otobüsü yaktı. Polis şahsın kimliği veya uyruğu hakkında bir açıklama yapmadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan İrlanda polisi yaptığı açıklamada ''Bir kişi tutuklanmıştır, şu anda bu olayla ilgili olarak başka kimseyi aramıyoruz ancak soruşturmanın ilerleyeceği açıktır'' ifadelerini kullandı. Ek olarak İrlanda polisi olayın bir terör eylemi olmadığını düşündüklerini açıkladı.

dublin irlanda bıçaklı saldırı protesto