İrticanın Türk Kızlarına Vadettiği Hürriyet: Odasında İstediğini Giyebilir

TAKİP ET

Mürtecilerin Türk kızlarına vadettiği hürriyet alanını ortaya koyan bir video, sosyal medyada viral oldu.

Mürteci, İslamcı karanlığın Türk kızlarına vadettiği "hürriyet" alanının ne kadar olduğunu çırılçıplak ortaya koyan bir video, sosyal medyada yüzlerce defa paylaşıldı.

Devleti ele geçirmek için gerçekleştirdiği darbe girişimi öncesi ve esnasında birçok yurttaşımızın şehit eden, vatanperver subay ve sivil birçok Türk'e kumpaslar kuran Fetullahçı Terör Örgütü'nün sapkın ideolojisini dayandırdığı Said Kürdi'nin "Sözler" isimli kitabına atıfla "Sözler Köşkü" isimli bir TikTok kanalı tarafından yayımlanan videoda şu ifadeler kullanıldı:

"Çocuklarımız neden tesettürden uzaklaşıyorlar? Bakımsız bir anne modelinden dolayı uzaklaşıyorlar. Tesettürde ya da Müslümanlarda her şeye hayır dediğimiz için uzaklaşıyorlar.

'Biz onu yapamayız, biz bunu giyemeyiz, biz bunu alamayız...' Hayır! Giyebiliriz. Kızın onu giymek istiyorsa evde, helal dairede onu giyebilir. Alsın odasında giysin giymek istiyorsa mesela. Makyaj yapmak istiyor, yapsın. Evinde arkadaşlarıyla beraberken yapsın. Biz bunlara hayır dedikçe o bir şekilde yapacak onu."

irtica tesettür fetö said kürdi