İş Bankası'na Erişim Sorunu

TAKİP ET

İş Bankası müşterileri bankanın mobil bankacılık hizmetlerine, POS cihazlarına ve ATM'lerine 3 saat boyunca erişemedi.

Bugün sabah saatlerinde İş Bankası müşterilerinin bankaya erişiminde güçlük yaşandı. Sorunu Twitter üzerinden gündeme getiren Türkiye İş Bankası internet bankacılığı müşterileri, bankaya açıklama yapması konusunda çağrıda bulundu. Ancak ''Teknik bir nedenle işleminizin sonucunu gösteremiyoruz'' şeklinde uyarılar alan banka müşterilerinin çağrısı yanıtsız kaldı. 

İnternet ve mobil bankacılık hizmetlerine, POS cihazlarına ve ATM’lere erişimde güçlük çeken müşteriler 3 saat boyunca işlemlerini gerçekleştiremedi. 

 

 

Kullanıcıların tepkisinin ardından bankadan herhangi bir açıklama gelmese de sorunun düzeldiği öğrenildi. Kredi kartlarını dahi kullanamayan vatandaşlar mağduriyetlerinin giderilmesi konusunda bankaya çağrıda bulundu. 

Benzer Bir Sorun Akbank'ta da Yaşanmıştı

Akbank müşterileri 2 gün boyunca bankaya erişim sağlayamamış, ödemelerini yapamamış ve kartlı işlemlerini gerçekleştirememişti. Müşterilerini mağdur eden Akbank ise 2 günün sonunda açıklama yaparak, ''ATM'lerimizin ve kartlı işlemlerin devreye girmesinin ardından müşteri iletişim merkezimiz de hizmet vermeye başladı. Konuyla ilgili gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz" demişti. 

bankası ne oldu sorun nedir çöktü kredi kartı pos çalışmıyor atm düzeldi mi