İşçilere Küfreden ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu'nun Görevine Son Verildi

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), işçilere hakaret eden görüntüleri dolaşıma giren Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Adnan Tatlısu'nun görevine son verildiğini açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Adnan Tatlısu’nun bir belediye personeline hakaret edip, "Seni işten atıyorum, hanımını da işten atıyorum" ifadesini kullandığı video ortaya çıktı. Tatlısu, tepkiler üzerine, "Videoyu çekene değil kendi arkadaşıma küfrediyorum orada” dedi.

ABB'ye Tatlısu’nun görevine son verilmesi çağrılarının ardından belediyede gelişme yaşandı. ABB’den konuya dair yapılan açıklamada, şöyle denildi:

“Bir bürokratımızın gizli çekilmiş görüntüleri ile kamuoyuna yansıyan paylaşımlar üzerine; Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak yaşananları tasvip etmemiz mümkün değildir. Yeni dönemde dürüstlük, şeffaflık, adalet ve yetim hakkının korunması gibi ilkeler bize ışık tutmaktadır. Bu ilkelerin yanı sıra asgari nezaket kurallarını da çok önemsiyoruz. Yönetim anlayışımız gereğince konuyla ilgili soruşturma başlatılmış olup görüntülerde yer alan bürokratın Daire Başkanlığı görevine son verilmiştir.” 

adnan tatlısu Ankara Büyükşehir Belediyesi abb işten çıkarılma