İşgalci Ruslar UFO Vurduklarına İnandı

TAKİP ET

Katliamcı Rus Hava Kuvvetleri, Rostov Oblastı'nda kimliği belirsiz bir uçan cisim (UFO) düşürdüğünü duyurdu. Gökyüzünde patlayan küçük bir cismin görüntüleri yerel medya organlarında ve sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Katliamcı Rus Hava Kuvvetleri,Rostov Oblastı'nda kimliği belirsiz bir uçan cisim (UFO) düşürdüğünü duyurdu. Gökyüzünde patlayan küçük bir cismin görüntüleri yerel medya organlarında ve sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

The Jerusalem Post'a göre bu haber ilk olarak Rostov Oblastı Valisi Vasily Golubev tarafından Telegram'da duyuruldu. Oblast sınırları içinde yer alan Sultan Sala köyü üzerinde UFO görüldüğünü belirten Golubev, galeyana gelen vatandaşlar için,  "Herkesi sakin olmaya çağırıyorum. Güvenliği sağlamak için tüm güçler devreye giriyor. Gökyüzü uçaksavar savunmalarıyla kaplı" ifadelerini kullandı. 

İşgalcı Rusya'nın Duma adlı sözde meclisinde milletvekili olan Anatoly Wasserman ise görünen cismin Ukrayna kuvvetlerinin İHA'sı olduğu ve bu İHA'nın Rus sivillere ateş açtığını iddia etti.

Habere göre, Rostov sakinlerinin UFO'nun Ay'ın düşürülmesinden veya Ded Moroz'un (Noel Baba) Kuzey Kutbu'na dönmesinden kaynaklandığına dair akıl dışı teorileri savundukları belirtildi.

rusya savunma bakanlığı rostov golubev ufo ukrayna iha siha