İşin Arkasında Yine Soylu Var: AKP Logolu İnternet Paketi Skandalı

TAKİP ET

Eğitim-İş Genel Başkanı Kadem Özbay, İstanbul'da okullarda dağıtılan AKP logolu internet paketini deşifre etti.

Eğitim-İş Genel Başkanı Kadem Özbay, İstanbul’da bazı okullarda öğrencilere AKP logolu internet paketi dağıtıldığını ve bunun iktidar propagandası olduğunu açıkladı. Özbay, söz konusu internet paketinin kapağında AKP’nin İstanbul milletvekili adayı olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun fotoğrafının bulunduğunu belirtti.

Okullarda Propaganda Yapılıyor

Özbay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, milletvekili adayı olduğu İstanbul’da, üzerinde fotoğrafının bulunduğu, AKP logolu internet paketi, okullarda öğrencilere propaganda amaçlı dağıtılmaktadır.” ifadelerini kullandı. Özbay, bu durumun kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Yöneticiler Suç İşliyor

Özbay, ayrıca Vefa Poyraz Anadolu Lisesi’nde ve bazı okullarda yandaşlıkla atanan liyakatsiz yöneticilerin öğretmen ve öğrencileri bu internet paketini dağıtmaya zorladığını bildiklerini söyledi. Özbay, “AKP adına oy avcılığı yapan bu yöneticiler açıkça suç işlemektedir.” dedi.

Bakanlara Uyarı

Özbay, son olarak milletvekili adayı olduğu halde istifa etmeyen ve makamlarının imkanlarıyla seçim çalışması yürüten Bakanlara ve yandaş yöneticilere bir kez daha hatırlattığını belirterek şöyle konuştu: “Okullar sizin siyasi şovlarınıza sahne, öğrenci ve öğretmenler bu sahnenin dekoru değildir.”

süleyman soylu akp logolu internet paketi eğitim iş