İslamcı Gençler El Ele Oturan Çifti Ayıran Kafe İşletmecisine Çiçek Götürdü: 'Siz Kötülüğe Engel Oldunuz'

TAKİP ET

İslamcı gençler, el ele oturan bir çifti ayıran kafe işletmecisine çiçek götürdü.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Üsküdar'da bulunan Çimen Cafe adlı kafede işletmeci, bir çifti "yakınlaşmaması" konusunda uyarmıştı.

Üsküdar'da Bir Kafede 'Fazla Yakınlaşmayın' Tartışması Çıktı


Olayın sosyal medyada yayılmasının ardından bir grup kadın evvelsi gün Çimen Cafe'nin önünde toplanarak protesto gösterisi yaptı. 

Bunun ardından Muştu Gençlik adlı İslamcı bir grup, kafeyi ziyaret ederek mekanın işletmecisine çiçek götürerek "Sizin yaptığınız iş doğru bir iş, siz kötülüğe engel olmaya çalıştınız. Biz de kötüye karşı olanların yanında, iyinin, ahlakın yanında olmak için, size, Çimen'e olan desteğimizi göstermeye geldik" dedi. O anlar, grubun sosyal medya hesabından "Dinimizin ve aile yapımızın ahlaki değerlerini aşağı görenlere karşı gösterdiği hassasiyetten ötürü Muştu Gençlik olarak Üsküdar'daki Çimen Kafe'yi ziyaret ettik. Dini ve insani değerleri yaşatmaya çalışanlar yalnız değildir" ifadeleriyle paylaşıldı. Grubun sosyal medya hesabında sabitlemiş olan paylaşımda "Ve Muştu Gençlik, "Bismillah" çekerek yola revan oldu... Gençlik için kutlu bir fikir, sanat ve hareket ocağı olmasını umduğumuz Muştu Gençlik; ülkemize, Alem-i İslam'a ve insanlığa hayırlı olsun!" ifadeleri yer alıyor. Paylaşımda Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan ve Siyer Vakfı'nın kurucusu Muhammed Emin Yıldırım etiketlenmiş.

islamcı gençler el ele oturan çifti ayıran kafe işletmecisine çimen kafe üsküdar çimen cafe çiçek götürdü muştu gençlik siz kötülüğe engel oldunuz