İsmail Koncuk Zafer Partisi'nden İstifa Etti: 'Maalesef 4 Ay İçinde Hiç Değişmedi...'

TAKİP ET

İsmail Koncuk, Zafer Partisi'nden istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti'den istifa ederek Zafer Partisi'ni kuran isimlerden biri olan Adana Milletvekili İsmail Koncuk bir süre önce Zafer Partisi Genel Sekreterliği görevinden istifa etmişti.

Koncuk yeni bir açıklama yaparak partiden istifa ettiğini duyurdu. Koncuk açıklamasında kendisinin 4 ay önce Genel Sekreterliği bırakmasının ardından Serdar Öztürk, Neslihan Seven, Bülent Kutlu, Jülide Yılmaz ve eski Sivas Milletvekili Mehmet Ceylan gibi Divan Kurulu üyelerinin istifa ettiğini ancak hiçbir tedbir alınmadığını söyledi.

Bu istifaların ve istifa gerekçelerinin görmezden gelindiğini vurgulayan İsmail Koncuk, "Genel Sekreterlikten istifa gerekçelerim geçen 4 ay içinde maalesef hiç değişmedi, değiştirileceğine dair bir işaret de görmedim. Birkaç kişi ile çıktığımız bu yolda, bu yönetim anlayışı ile maalesef daha ileri gidebilmek mümkün görünmüyor. Bu sebeplerle Zafer Partisi'nden istifa ediyorum" ifadelerini kullandı. Bundan bir süre önce de Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Mengü istifa etmiş ve DEVA Partisi'ne geçmişti. 

Eski Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Mengü DEVA Partisi'ne Katıldı


Koncuk'un istifasıyla birlikte Zafer Partisi mensubu tek milletvekili olarak Genel Başkan Ümit Özdağ kaldı.

ismail koncuk zafer partisi istifa etti maalesef 4 ay içinde hiç değişmedi