İsmail Saymaz Akşener'in Saraçhane Performansı Hakkında Konuştu

TAKİP ET

İsmail Saymaz Akşener'in Saraçhane performansında açıklamalarda bulundu. Saymaz, "Meral Akşener'in sahneyi daha büyük bir ağırlıkla doldurması CHP'nin kimi yöneticilerinde ve tabanında rahatsızlık yarattı." ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezası ve siyasi yasak kararının ardından dün muhalefet liderleri Saraçhane'de vatandaşla bir araya geldi. Büyükşehir Belediye Başkanlarının yanı sıra Altılı Masa liderlerinin de katıldığı toplantı büyük bir ilgiyle takip edildi. 

Dünkü mitingden bir gün önce Ekrem İmamoğlu hakkında karar verilirken, Akşener'in İmamoğlu'nun yanında olması kimi çevrelerde rahatsızlık yarattı. AKP ve MHP'nin yanı sıra Kürtçü terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'den vekil olan Ziya Pir Akşener ve İmamoğlu'nun yakınlaşmasını "tehlike" olarak nitelendirmişti. 

Kürtçü HDP'li Vekil'den Akşener'e: En Sinsi Tehlike

Bu akşam Halk TV'deki programda konuşan İsmail Saymaz ise Akşener ve İmamoğlu'nun yakınlaşmasından ve Akşener'in sahnedeki rolünün öneminden bazı CHP'li yöneticilerin rahatsız olduğunu söyledi. Saymaz şu ifadeleri kullandı:

“Meral Akşener'in sahneyi daha büyük bir ağırlıkla doldurması CHP'nin kimi yöneticilerinde ve tabanında rahatsızlık yarattı.”

İsmail saymaz meral akşener ekrem imamoğlu chp