İsmail Saymaz: Perinaz Yaman 10 Gün Danışman Oldu, Yakın Zamana Kadar Hasan Cengiz'in Odasını Kullanıyordu

TAKİP ET

CHP'deki danışman tiyatrosu sürüyor.

İsmail Saymaz'a konuşan bir CHP'li yetkili, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olarak atandığı iddia edilen ve sosyal medya hesabında Kılıçdaroğlu'na yönelik hakaret içerikli tweetler bulunan Perinaz Mahpeyker Yaman'ın 10 gün danışman kaldığını, 4 Haziran'da görevine son verildiğini söyledi. 

Kılıçdaroğlu'nun Adaylığındaki Kilit İsim: Hasan Cengiz Dosyası

Kılıçdaroğlu'na 'Kanı Bozuk' Diyen Perinaz Yaman'ın Kılıçdaroğlu'nun Danışmanı Olduğu Ortaya Çıktı

Saymaz, konuyla ilgili edindiği bilgileri paylaştı. 

"CHP’li yetkililerle görüştüm. Perinaz Yaman’ın 26 Mayıs’ta danışmanlığa alındığını, ancak 4 Haziran’da bütün danışmanlarla birlikte Yaman’ın da görevine son verildiğini kaydediyorlar. Yaman’ı kim tavsiye etti, bilinmiyormuş. Yaman’ın yakın zamana kadar CHP’ye geldiği belirtiliyor.

Kim Yalan Söylüyor: CHP'den Perinaz Yaman Danışman Yapıldı İddialarına Yalanlama

Perinaz Yaman Kılıçdaroğlu Hakkındaki Tivitlerini Başkasının Attığını İddia Etti

Perinaz Yaman, yakın zamana kadar genel başkan danışmanı sıfatıyla CHP Genel Merkezi’nin üçüncü katında vakit geçiriyormuş.

Bana ulaşan bir CHP’li kadın, dört gün önce CHP Genel Merkezi’nde 'Kadından sorumlu danışmanımız' sıfatıyla Perinaz Yaman’la görüştürüldüğünü söylüyor.

Levent Gültekin’in gündeme getirdiği Avrasya Yerel Yönetimler Birliği adlı kerameti kendinden menkul kuruluşun Başkanı Hasan Cengiz’in CHP’nin üçüncü katında odası varmış. Bu odayı Perinaz Yaman da kullanıyormuş. Hasan Cengiz danışman bile olmadığı halde oda sahibi olmuş."

perinaz yaman kılıçdaroğlu danışman chp ismail saymaz