İsmailağa Elebaşına Bir Taziye de İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'ndan

TAKİP ET

Geçmişte İlim Yayma Vakfı'nı da ziyaret eden İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, ölen Mahmut Ustaosmanoğlu için taziye mesajı yayımladı.

İsmailağa'nın elebaşı Mahmut Ustaosmanoğlu bugün 93 yaşında öldü.

İslamcılar ölen elebaşının ardından taziye yayımlama yarışına girerken, daha önce de Ustaosmanoğlu için geçmiş olsun mesajı yayımlayan İYİ Partili Erhan Usta yine geri kalmayarak taziye mesajı yayımladı.

İsmailağacıların Şeyhi Mahmut Ustaosmanoğlu Öldü


Erhan Usta'nın kız çocukları okumasın diyen bir tarikat elebaşısına taziye yayımlamasına birçok tepki geldi. 

Mahmut Ustaosmanoğlu Öldü: İsmailağa'dan Kadınlara 'Cenazeye Gelmeyin' Uyarısı


İYİ Partili Erhan Usta'ya destek, geçmişte mürteci açıklamaları ile gündem olan ve daha uzak geçmişte "PKK Müslüman olacak ve konuşacağız" diyen milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'ndan geldi. 

Veliahtı Camide Öldürülmüştü: Mahmut Ustaosmanoğlu'nun Yerine Kim Geçecek?


Yavuz Ağıralioğlu Atatürk düşmanı, mürteci Necip Fazıl'dan aktardığı sözle İsmailağa'nın elebaşı Mahmut Ustaosmanoğlu'na taziye diledi. 

İYİ Partili Erhan Usta'dan Ölen İsmailağa Elebaşı Ustaosmanoğlu İçin Taziye Mesajı


Birçok Türk kadınının okumasına engel olan ve adı geçmişte bir müftünün katledilmesiyle anılan İsmailağa elebaşı için Ağıralioğlu, "Cenazeye ve hastalığa gösterilen tahammülsüzlük, bu toprakların mayasına ait değildir ve Türk Milleti'nin asaletine asla yakışmaz. Bu tahammülsüzlük ile memlekete talip olmak aynı ağır siyasi iklimi memlekette devam ettirir! Ölenlerine rahmet dileyemeyen bir toplum millet olamaz." diyerek kendince ahkam kesti.

İsmailağa Cemaatinin Baskıları Nedeniyle Okula Gidemeyen Bir Türk Kızının Hikayesi


Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yetiştirdiği bir Türk kadınının partisinde bulunan milletvekillerinin "Kadından memur olmaz, kız çocukları okumamalı" şeklinde beyanları olan tarikat elebaşısını anması tepkiye neden oldu. 

'Ömer'in Yolu'nun Ucu İlim Yayma'ya Çıktı


yavuz ağıralioğlu ismailağa cemaati ismailağa tarikatı mahmut ustaosmanoğlu erhan usta iyi parti taziye