İsmi Değiştirilerek Atatürk'ün Adı Verilen Parka Çirkin Saldırı

TAKİP ET

Datça'da Belediye Meclisi kararıyla ismi değiştirilerek 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kent Parkı' yapılan parka dün gece balyozlarla saldırı gerçekleştirildi.

Datça'da Belediye Meclisi kararıyla Kent Parkı olan adı "Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kent Parkı" olarak değiştirilen parka dün gece kimliği belirsiz kişilerce çirkin bir saldırı gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz gün, gece saatlerinde balyozlarla parka geldikleri düşünülen kişi ya da kişiler, parkta bulunan nesneleri tahrip ederek bankları parçaladı. 

Konuyla ilgili resmi Twitter hesabından açıklama yapan Datça Belediyesi "Üzgün ve öfkeliyiz! Belediye Meclisi kararı ile Ilıca mevkiinde bulunan Kent Parkı'nın isminin 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kent Parkı’' olarak değiştirilmesinin ardından, dün gece parktaki bütün bankların balyozla tek tek kırıldığını öğrendik" ifadelerini kullandı.

Çirkin saldırıyı gerçekleştiren kişiler bulunamazken bu saldırıyı ne amaçla gerçekleştirdikleri de net bir şekilde bilinmiyor.

datça datça belediyesi çirkin saldırı saldırı gazi mustafa kemal atatürk kent parkı atatürk parkı mustafa kemal parkı adı değişen adı değiştirilen ismi değişen balyoz bank kırdılar zarar verdiler gece meclis ka