İsrail Cumhuriyet Bayramımızı Kutladı

TAKİP ET

İsrail ve birçok dünya ülkesi Cumhuriyet Bayramımızı kutladı.

İsrail ve birçok dünya ülkesi Cumhuriyet Bayramımızı kutladı. İsrail Büyükelçiliği'nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda "Türkiye Cumhuriyeti'nin 98. Yaşı, Türk Halkının Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun!" denildi.

İsrail'in yanı sıra NATO da Cumhuriyet Bayramımızı kutladı. NATO'nın Twitter paylaşımında Türk müttefiklerin Cumhuriyet Bayramını kutlamak takipçilerden retweetlemesi istendi.


Bunun yanında ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken, Cumhuriyet Bayamımızı kutlayarak Türk halkını tebrik eden bir mesaj yayımladı.

Bunun yanında İspanya Büyükelçiliği de Twitter üzerinden yapılan paylaşımla Cumhuriyet Bayramımızı kutladı. Büyükelçiliğin paylaşımında "Türk dostlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimizle kutlarız. Ülkelerimiz arasındaki ilişkileri güçlendirmek ve vatandaşlarımızın hayatlarını iyileştirmek için çalışmaya devam ediyoruz" denildi.

 

Ayrıca Almanya Büyükelçiliği de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anarak Cumhuriyet Bayramımızı kutladı.

Ayrıca İngiltere, İtalya, Hollanda, Avusturya ve Polonya gibi ülkeler Cumhuriyet Bayramımız için kutlama mesajları yayımladılar.

İsrail ve birçok dünya ülkesi Cumhuriyet Bayramımızı Kutladı abd almanya fransa italya ispanya