İsrailli İki Turist, İstiklal Caddesi Saldırganıyla Aynı Karede Görüntülendi

TAKİP ET

İsrailli turistler Or Atdegi ve Nathalie Suissa, İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıyı düzenleyen Ahlam Albashir'le güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Turistlerin saldırıdan kıl payı kurtuldukları ortaya çıktı.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi, İstiklal Caddesi'nde dün meydana gelen bombalı saldırıda 6 vatandaşımız hayatını kaybetti, 81 vatandaşımız yaralandı.

Saldırıyı düzenleyen Suriye uyruklu Kürtçü terörist Ahlam Albashir İstanbul Emniyeti tarafından derdest edildi.

İstiklal Caddesi'ne Bombayı Bırakan Kürtçü Terörist Derdest Edildi

Saldırganın Koşarak Kaçtığı Anlar Görüntülenmişti

Bombalı saldırganın İstiklal Caddesi'nde uzun süre bir bankta oturduğu, bir çantayı bıraktıktan sonra oradan koşarak uzaklaştığı anlar güvenlik kameralarına yansımıştı.

İsrail basını, bombalı saldırganın 6 yurttaşımızın ölümüne, onlarca yurttaşımızın yaralanmasına yol açan çantayı bıraktıktan sonra koşarak kaçtığı anlarda güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan iki İsrailli turistin kıl payı kurtulduklarını yazdı.

İsrailli turistlerin Or Atdegi ve Natalie Suissa'nın bir grup soydaşıyla birlikte İstanbul'a geldikleri, seyahatlerinin son gününde ikili olarak İstanbul'da alışveriş yapmak için dolaştıkları öğrenildi. İstiklal Caddesi'nde bir dükkanda duran ikili, iş yerinden ayrıldıktan sonra yanlarından hızla koşan bir kadın gördü ve saniyeler sonra cadde büyük bir patlamayla sarsıldı.

israil israilli iki turist istiklal caddesi saldırganıyla aynı karede görüntülendi