İşsiz Adam Eşini ve 3 Yaşındaki Oğlunu Öldürüp İntihar Etti

TAKİP ET

Uzun süredir işsiz olan Ali Dilek eşini ve 3 yaşındaki oğlunu öldürüp intihar etti.

Dün akşam saatlerinde Mersin'in Toroslar ilçesine bağlı Arpaçsakarlar Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerimde bulunan Cevher 3 Sitesi'nde meydana gelen olayda uzun süredir işsiz olan Ali Dilek (31), eşiyle tartıştı.

Eşi Nurgül Dilek (25) ile aralarında işsiz oluşu nedeniyle şiddetli geçimsizlik olduğu belirtilen Ali Dilek, eşiyle arasında çıkan tartışmada cinnet geçirdi. 
 

Eşini ve Oğlunu Öldürdü

Eşi Nurgül Dilek'i tabancayla vuran Ali Dilek, silah sesiyle korkup evden kaçmaya çalışan 3 yaşındaki oğlu Yiğit Dilek'i bina çıkışında vurdu. Ali Dilek eşini ve oğlunu vurduğu silahı kullanarak intihar etti.

Ailenin yakınları eve gelirken bazı yakınların sinir krizi geçirdiği bildirildi. Eve gelen polis ekipleri genç kadının cansız bedenini yatak odasında, baba ve oğulun cesetlerini ise yan yana buldu. 

Pek Çok Suç Kaydı

Komşuları, Ali Dilek'in uzun zamandır işsiz olduğunu ve çevresine çok fazla borcu olduğunu söyledi. Aile fertleri ise Ali Dilek'in işsiz olduğunu, ekonomik sorunlar nedeniyle ailesinin dağılmak üzere olduğunu doğruladı. Ayrıca Ali Dilek'in "Cumhurbaşkanı'na hakaret", "yaralama" ve "uyuşturucu" gibi muhtelif 7 suçtan adli kaydı olduğu ortaya çıktı.

işsiz adam eşini 3 yaşındaki oğlunu öldürüp intihar etti ali dilek nurgül dilek yiğit dilek mersin toroslar