
İstanbul Aydın Üniversitesi Sahibi Mustafa Aydın, 4. Türk-Arap Kongresi'nde Arapça Konuştu: Salonu Terk Etmek İsteyen Öğrenciler Engellendi
İstanbul Aydın Üniversitesi sahibi Mustafa Aydın, düzenlenen konferansta Arapça konuştu. Protesto olarak salonu terk etmek isteyen öğrenciler engellendi.
İstanbul Aydın Üniversitesi'nde katılımın zorunluğu olduğu 4. Türk-Arap Kongresi'nde üniversitenin sahibi Mustafa Aydın, Arapça konuştu. Aydın'ın Arapça konuştuğu esnada ise bir kişi İngilizce tercüme gerçekleştirdi.
İbrahim Haskoloğlu'nun haberine göre Aydın'ın Arapça konuşmaya başlaması üzerine 'zorunlu olarak' salonda tutulan Türk öğrenciler, protesto amaçlı olarak salonu terk etmek istediler ancak bir süre sonra kapılar kapandı ve öğrenciler zorla içeride tutulmaya devam edildi.